Polat Çifti ve İki Şüpheli "Uyuşturucu Madde Kullanmak" Suçundan Gözaltına Alındı
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Polat çifti ve iki şüpheli hakkında "uyuşturucu madde bulundurmak veya kullanmak" suçundan gözaltı kararı çıkardı. Bu kararın ardından Dilan Polat, sosyal medya hesabından paylaşımlar yaparak dikkatleri üzerine çekti.
Skandal Video Nedeniyle Soruşturma Başlatıldı
Dilan Polat'ın kişisel hesabından paylaştığı ve tepki çeken video, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nı harekete geçirdi. Başsavcılık, gelen ihbarlar üzerine Dilan Polat, Engin Polat, Alper Kürşat Polat ve Hazal Erdoğan hakkında soruşturma başlattı. Şüpheliler hakkında "kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak ya da uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanmak" suçundan soruşturma açıldı.
Dilan Polat Gözyaşlarına Boğuldu
Gözaltı kararının ardından Dilan Polat, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla duygusal anlar yaşadı. Gözyaşları içinde konuşan Polat, "Bir video paylaşıyorum, insanlar o videoda yeni uyandığımı görüyor. Sosyal medya yüzünden bu video her yere yayılıyor. 'Bunlar bir şeyler kullanıyor' diye hakkımızda haberler çıkıyor. Muhtemelen gelip götürecekler. Ben artık yaşamak istemiyorum" ifadelerini kullandı.
Soruşturma Devam Ediyor
Polat çifti ve diğer şüpheliler hakkında başlatılan soruşturma halen devam etmekte olup, detaylar ilerleyen süreçte netlik kazanacaktır.