Avukat Selim Hartavi Mesleki Faaliyetleri Sırasında Darp Edildi
Şanlıurfa Barosu’na kayıtlı Avukat Selim Hartavi, 13 Mart tarihinde mesleki faaliyetleri kapsamında davalı vekili olarak görev yaptığı sırada darp edildi. Avukat Hartavi, saldırı sonucunda yaralandı ve yaşadığı bu olayın ardından saldırgan hakkında hukuki yollara başvurdu.
Avukat Hartavi'ye Destek İçin Şanlıurfa Barosu'ndan Toplanma
Şanlıurfa Barosu'na kayıtlı birçok avukat, Avukat Selim Hartavi'ye destek olmak amacıyla baro hizmet binası önünde bir araya geldi. Saldırıya karşı birlik ve dayanışma içinde olduklarını gösteren avukatlar, meslektaşlarına destek mesajları iletti.
Şanlıurfa Baro Başkanı Abdullah Öncel'den Açıklama
Şanlıurfa Baro Başkanı Abdullah Öncel, yaşanan bu üzücü olayla ilgili bir açıklama yaparak Avukat Selim Hartavi'ye desteklerini belirtti. Öncel, olayın takipçisi olacaklarını ve benzer durumların tekrar yaşanmaması için gerekli adımları atacaklarını ifade etti.