17 Mart 2025
weather
25°
Urfa Haberleri
Şanlıurfa
Az bulutlu
weather
25°
36,6291 %-0.03
40,0330 %0.32
47,6060 %0.33
Urfa kolik Şanlıurfa BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YÜRÜYEN MERDİVENLİ ÜST GEÇİDİ ONARDI

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YÜRÜYEN MERDİVENLİ ÜST GEÇİDİ ONARDI

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat depremlerinden etkilenen ve uzun bir süredir bozuk olan 18 Mart Çanakkale Caddesi'ndeki yürüyen merdivenli üst geçidi onarıp yeniden kullanıma sundu.

 

Şanlıurfa'nın önemli ulaşım noktalarından biri olan ve yayalar tarafından yoğun şekilde kullanılan 18 Mart Çanakkale Caddesi'ndeki üst geçit, uzun süre bozuk olduğu için kullanılamıyordu.

 

11 Nisan Şehir Parkı ile 11 Nisan Kurtuluş Camisi arasında bağlantı sağlayan üst geçit, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından yapılan onarım çalışmalarının tamamlanmasının ardından yayaların güvenliğini sağlamak amacıyla tekrar hizmete sunuldu. 

 

Yayaların güvenliğini artırmak ve trafiği rahatlatmak amacıyla gerçekleştirilen onarım çalışmaları sayesinde, vatandaşların karşıdan karşıya geçişleri daha güvenli ve kolay hale geldi.

 

Yürüyen merdivenli üst geçidi kullanmaya başlayan vatandaşlar, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkürlerini iletti.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *